Lämna Medelpad – ta en sista minuten

Detta rädda julen för många då priserna var hysteriskt låga och varför skulle man inte vilja få denna platta sak i julklapp? En sista minuten till en solig destination är allt vad man kan drömma om. Det finns gott om billiga solresor just nu och möjligheterna är oändliga för de som är ressugna. Ressuget kan man mätta genom att köpa en solresa och lämna det just nu kalla och tråkiga Medelpad.

Att få en sista minuten resa i julklapp är helt klart en bra klapp. Det är dock inte alltid som det händer och då är det läge att köpa sin egen biljett till solen. Det är nämligen långt ifrån alla som har råd med en flygbiljett för en resa långt framåt. Det man istället har råd med är en spontan och billig flygbiljett som man köper via TravelPartner.

pool med solstolarRädda semestern

Rädda din semester från att spenderas hemma i Medelpad, köp en biljett och res till solen. Dit vi helst åker i år är just nu USA, London, Montenegro, Sri Lanka, Slovakien och Island bland annat. Turkiet ligger också som en stadig favorit på listan. Vi vill uppleva storstäder samtidigt som vi längtar efter solen och därför är San Francisco ett av favoritmålen. Hit åker den som längtar efter att åka till USA, sola och leva storstadslivet.  Självklart är det möjligt att resa till dem gamla favoriterna och dessa har alltid varit svenskarna tillflyktsort. Rhodos, Thailand och Malaga. För den som önskar att ta en snabb visit så är också weekendresor populära, där finner man tyvärr inte lika mycket sol som i de andra populära länderna. Populäraste platserna att befinna sig på en weekend är London, Paris, Prag, Berlin, Köpenhamn och Amsterdam. Europa är alltså favoriten och för de som vill ha en romantisk weekend har gott om städer att välja mellan.

Scroll to top